Sudenpentujen ja seikkailijoiden syysretken ilmoittautuminen käynnissä vielä hetken!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden perinteiden syysretki SOR järjestetään 28.-30.9.2018 Käpälämäen retkeilytukikohdassa, Somerolla.

Lataa ilmoittautumislappu tästä alta ja ilmoittaudu mukaan 7.9.2018 mennessä!

TAUSTATIETOA SOR-RETKIOLOSUHTEISTA JA JÄRJESTELYISTÄ

- Mukaan ovat tervetulleita sudenpennut, sudenpentujen huoltajat/vanhemmat, sudenpentujen (leirioloissa pärjäävät sisarukset). Lisäksi retkelle osallistuvat seikkailijat, mutta ilman vanhempiaan ja sisaruksiaan.

- Retkipaikkana toimii Vantaan Metsänkävijöiden retkeilytukikohta Käpälämäki, joka sijaitsee Somerolla. Matkaa retkipaikalle kertyy Martinlaaksosta runsaat 80 km.

- Sudenpennut, sisarukset ja vanhemmat nukkuvat retkellä ulkona puolijoukkueteltoissa, joissa on kamiinalämmitys. Vanhemmat ja johtajat huolehtivat yhteisvoimin kipinävuorojen järjestämisestä, josta sovitaan ja ohjeistetaan tarkemmin paikan päällä.

- Teltat pitävät sadetta, mutta runsaamman tai pitkäkestoisen sadejakson sattuessa kosteutta tulee telttaan silti jonkin verran ja suosittelemmekin pakkaamaan tavarat rinkan sisällä muovipusseihin tai muihin vedenkestäviin pakkauksiin, jotta vaihtovaatteet säilyvät varmasti kuivana.

- Retkipaikalla ei ole juoksevaa vettä, mutta retkihuolto järjestää tarjolle juomavedet ja hampaidenpesuvedet retkipaikan kaivosta.

- Retkipaikassa ei ole suihkuja tai erityistä peseytymismahdollisuutta lapsille (hätätapauksia lukuun ottamatta), mutta vanhemmille tarjotaan saunomismahdollisuus lauantaina illalla. WC-tiloina retkellä toimivat ulkohuussit.

- Retkipaikassa ei ole mahdollisuutta kännyköiden tai muiden elektronisten laitteiden lataamiselle ja lasten kohdalla toivomme kännyköiden jäävän kotiin.

- Bussit jättävät retkeläiset runsaan 500 metrin päähän retkipaikasta, joten tavarat tulisi pakata välttäen irtopussukoita ja siten, että niiden kanssa kävely onnistuu bussilta retkialueelle. Ilman vanhempia retkeileviä sudenpentuja autamme toki tarpeen mukaan.

Mikäli retkiolosuhteista tai varustautumisesta herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä retkenjohtaja Jaakkoon (jaakko.latvio (a) gmail.com, 045 1381188) tai sudenpentuosaston johtaja Suviin (suvi.viljaranta (a) gmail.com, 050 352 9462).