Mukaan Partioon

MUKAAN PARTIOON?

Jos partioon liittyminen kiinnostaa, käy täyttämässä omat/lapsesi yhteystiedot tämän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä!

Tällä hetkellä ryhmämme ovat syksyn 2018 osalta täynnä sudenpentujen (1.-3.-luokkalaiset) sekä seikkailijoiden (4.- ja 5.-luokkalaiset) osalta, mutta näidenkin ikäkausien osalta voi ilmoittautua jonoon.

MITÄ PARTIO ON?

Elinikäisiä ystäviä, hulvattoman hauskaa toimintaa, itsensä ylittämistä, elämyksiä ja kokemuksia, yhdessä tekemistä, uusia tuttavuuksia... Se on partiota parhaimmillaan! Etsimme reipashenkiseen partiolippukuntaamme lisää hyviä tyyppejä, oletko sinä yksi heistä?
Partiossa tehdään monenmoista! Kokouksissa, retkillä ja leireillä voi olla ohjelmassa, ikäryhmästä riippuen, mm.: yö teltassa, erätaitoja, iltanuotioita, lumifutista, leiridisco, kokkisota, luottamusharjoitus, ensiapua, luonnontuntemusta, jäynäilyä, kesäleiri ulkomailla tai viikonloppu kämpällä, kansainvälisyyttä, taitomerkkejä, ramborata, johtamistaitojen harjoittelua, selviytymistä, nuotio ilman tulitikkuja, ...

Viikkotoiminta tapahtuu omanikäisten ryhmässä. Koko lippukunnan voimin tehdään kuitenkin paljon yhteisiä juttuja, joten meillä ystävystyy niin eri ikäisten kuin eri sukupuoltakin olevien tyyppien kanssa. Olet tervetullut yksin tai kaverin kanssa etsimään elämyksiä huippuporukassa!

Partiolippukuntamme Vantaan Metsänkävijät toimii Martinlaaksossa (kaikki ikäryhmät), Kivistössä (sudenpennut) ja Ylästössä (sudenpennut).

Partion voi aloittaa missä iässä hyvänsä, myös aikuisena. Nuorimmat partiolaiset ovat ekaluokkalaisia sudenpentuja.

Aikuiset ja vaeltajat

Etsimme jatkuvasti uusia aikuisia ja vaeltajaikäisiä (16-vuotiaat ja vanhemmat) johtajiksi sudenpentulaumoihin ja mukaan muuhun toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtaja Janiin tai osastonjohtajiin! Esimerkiksi monet lasten vanhemmat ovat ryhtyneet laumanjohtajiksi.