Partiolaisten joulukalenterin myynti on nyt käynnistynyt!

Partiolaisten adventtikalenteri on varma merkki joulun lähestymisestä - hanki sinäkin omasi ja tue samalla VaMen partiotoimintaa!

MIKÄ PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERI?

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut osa joulun odotusta jo 70 vuoden ajan. Partiotytöt toivat kalenteriperinteen Ruotsista vuonna 1947, minkä jälkeen kalenteri on ilmestynyt vuosittain.

Partiolaisten adventtidventtikalenterin myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurin osa tuotosta jää lippukuntaan. Vantaan Metsänkävijöissä kalenterimyynti on merkittävä osa varainhankintaa, jolla rahoitetaan ja mahdollistetaan partion harrastamista monelle lapselle.

Kalenterin myynti alkaa 15.10.2017 ja jatkuu marraskuun lopulle. Kalenterin hinta vuonna 2017 on 7 euroa, ja sen on kuvittanut Elina Warsta.

MITEN VOIN OSTAA KALENTERIN?

Suoraan partiolaiselta
Vamelaiset tarpojat ja samoajat myyvät kalentereita kokouksissaan lähialueen koteihin, mutta kalenterin voi myös tulla ostamaan ryhmien kokousten aikana lippukunnan toimistolta tai Partiomajalta seuraavina aikoina:

- ti 7.11. klo 18-19.15 Partiomaja (Koivikkorinne 6, mäen päällä) Punaisen lauman kokouksen yhteydessä, kysy kalentereita johtajilta

[myyntiajankohdat täydentyvät koko ajan]

Ostamalla verkkokaupasta
Partiolaisten adventtikalenterin voi myös tilata netistä! Jos haluat tukea VaMen partiotoimintaa kalenteriostollasi, mainitse tilauksen yhteydessä lippukunnaksi Vantaan Metsänkävijät, niin saamme osuuden myynnistä.

MITEN KALENTERIMYYNTI TOIMII VAMESSA?

Sudenpennut
Sudenpennut saavat kalentereita koteihinsa myyntiin huoltajan allekirjoittamaa lappua vastaan (lappu on ladattavissa myös tämän sivun alalaidasta). Kalentereita voi myydä sukulaisille, tuttaville ja esimerkiksi vanhemmat voivat halutessaan viedä kalentereita työpaikoille myytäviksi. Kalentereita on jaossa sudenopentulaumojen partiokokouksissa viikosta 43 alkaen ja myyntilappu toimitetaan huoltajille sähköisesti viikolla 42.

Tarpojat ja samoajat
Tarpojavartiot myyvät kalentereita omissa kokouksissaan tarpoja- ja samoajaosaston luotsin tekemän myyntisuunnitelman mukaan.

Lisätietoja partiolaisten adventtikalenterista ja sen myynnistä löytyy täältä.