Ajankohtaista

Uusimmat tapahtumat vame.fi:ssä

Sun, 05/06/2018 - 20:47

Sudenpentujen suunnistusilta järjestetään maanantaina 21.5. klo 18-19.30 Martinlaakson ja Myyrmäen välisellä pururadalla. Kokoontuminen osoitteessa Uomatie 25 (Vantaa) olevalla parkkipaikalla klo 18.

Mukaan:
- Kynä
- Kompassi
- Sään mukaiset vaatteet

Lisätietoja omalta laumanjohtajalta tai Suvilta (050 352 9462)

Mon, 04/16/2018 - 21:25

Vantaan Metsänkävijöiden perinteinen Partiopamaus järjestetään sunnuntaina 22.4. Kivimäen Partiomajalla (os. Koivikkorinne 6, Vantaa).

Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta ja viihtymään!

Koko perheelle tekemistä: Letunpaistoa, Pallonheitto, Kirpputori, Buffet, Onginta, Arpajaiset, Hernekeitto, Apinasilta, Hedelmäpeli ja paljon muuta!

Ohjelma:
10.00 Avajaiset/Lipunnosto
10.45 Ensiapunäytös
11.30 Sudenpentukilpailu
12.15 Teltanpystytyskilpailu
14.30 Palkintojen jako

Varaa mukaasi käteistä rahaa tapahtumapisteille sekä sään mukainen ulkovaatetus. Suosittelemme myös julkisten liikennevälineiden käyttöä, kävelyä tai pyöräilyä paikalle tullessa, sillä parkkipaikkoja on tien varressa hyvin rajatusti.

Lisätietoja Partiopamauksen Facebook-tapahtumasta

Sat, 12/09/2017 - 13:27

Perinteinen Partiopamaus järjestetään sunnuntaina 22. huhtikuuta 2018 Martinlaakson Kivimäessä Partiomajan maastossa. Partiopamaus on lippukunnan ja vanhempien yhteinen ponnistus ja taidonnäyte, jolla kerätään rahaa VaMen toiminnan pyörittämiseen ja tarjotaan samalla partiomaista ohjelmaa koko perheelle Kivimäessä.

Lisätietoja Partiopamauksesta sekä uusin mediakortti löytyy täältä!

Tue, 12/05/2017 - 12:11

Vantaan Metsänkävijöiden joulujuhla järjestetään maanantaina 11.12.2017 Martinlaakson koululla.

Partiokausi lähenee loppuaan, tontut kurkkivat ikkunoista ja on tullut aika perinteikkään VaMen joulujuhlan!

Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vamelaiset sekä heidän vanhempansa. Joulujuhla järjestetään perinteiseen tapaan Martinlaakson koululla (Martinlaaksonpolku 9) maanantaina 11. joulukuuta.

Kahvitilaisuus koulun ruokalassa alkaa kello 17:00 ja varsinainen juhla auditoriossa kello 18:00.

Juhlan kahvitus järjestetään tuttuun tapaan vanhempien avustuksella ja olemme kiitollisia kaikille kotileipureille, jos pystytte auttamaan meitä tarjoilujen järjestämisessä! Tilaisuudessa juhlijoille maistuvat monenlaiset leivonnaiset ja myös erityisruokavalioihin sopivat (erityisesti gluteeniton/laktoositon) tarjottavat ovat toivottuja. Mikäli pystytte tuomaan leivonnaisia kahvitilaisuutta varten, ilmoitattehan tuomisenne ja arvion määrästä tapahtuman järjestäjälle Annalle osoitteeseen anna.puhakka3 (a) gmail.com. mahdollisimman pian! Leivonnaisia saa tuoda koululle kello 16:30 alkaen.

Partiolaiset pukeutuvat juhlaan partioasuun eli partiohuiviin ja partiopaitaan (mikäli sellainen löytyy). Uudet partiolaiset antavat juhlassa partiolupauksen.

Partiolainen, olethan paikalla viimeistään kello 17:45 jotta juhla päästään aloittamaan ajallaan!

Lisätietoja joulujuhlasta antavat ikäkausien osastonjohtajat ja omat ryhmänjohtajat!

Thu, 10/12/2017 - 20:57

Partiolaisten adventtikalenteri on varma merkki joulun lähestymisestä - hanki sinäkin omasi ja tue samalla VaMen partiotoimintaa!

MIKÄ PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERI?

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut osa joulun odotusta jo 70 vuoden ajan. Partiotytöt toivat kalenteriperinteen Ruotsista vuonna 1947, minkä jälkeen kalenteri on ilmestynyt vuosittain.

Partiolaisten adventtidventtikalenterin myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurin osa tuotosta jää lippukuntaan. Vantaan Metsänkävijöissä kalenterimyynti on merkittävä osa varainhankintaa, jolla rahoitetaan ja mahdollistetaan partion harrastamista monelle lapselle.

Kalenterin myynti alkaa 15.10.2017 ja jatkuu marraskuun lopulle. Kalenterin hinta vuonna 2017 on 7 euroa, ja sen on kuvittanut Elina Warsta.

MITEN VOIN OSTAA KALENTERIN?

Suoraan partiolaiselta
Vamelaiset tarpojat ja samoajat myyvät kalentereita kokouksissaan lähialueen koteihin, mutta kalenterin voi myös tulla ostamaan ryhmien kokousten aikana lippukunnan toimistolta tai Partiomajalta seuraavina aikoina:

- ti 7.11. klo 18-19.15 Partiomaja (Koivikkorinne 6, mäen päällä) Punaisen lauman kokouksen yhteydessä, kysy kalentereita johtajilta

[myyntiajankohdat täydentyvät koko ajan]

Ostamalla verkkokaupasta
Partiolaisten adventtikalenterin voi myös tilata netistä! Jos haluat tukea VaMen partiotoimintaa kalenteriostollasi, mainitse tilauksen yhteydessä lippukunnaksi Vantaan Metsänkävijät, niin saamme osuuden myynnistä.

MITEN KALENTERIMYYNTI TOIMII VAMESSA?

Sudenpennut
Sudenpennut saavat kalentereita koteihinsa myyntiin huoltajan allekirjoittamaa lappua vastaan (lappu on ladattavissa myös tämän sivun alalaidasta). Kalentereita voi myydä sukulaisille, tuttaville ja esimerkiksi vanhemmat voivat halutessaan viedä kalentereita työpaikoille myytäviksi. Kalentereita on jaossa sudenopentulaumojen partiokokouksissa viikosta 43 alkaen ja myyntilappu toimitetaan huoltajille sähköisesti viikolla 42.

Tarpojat ja samoajat
Tarpojavartiot myyvät kalentereita omissa kokouksissaan tarpoja- ja samoajaosaston luotsin tekemän myyntisuunnitelman mukaan.

Lisätietoja partiolaisten adventtikalenterista ja sen myynnistä löytyy täältä.

Sisältää ajankohtaisia kuulumisia lippukunnan johtajistolta.

Vuoden 2013 toimintakalenteri