Ajankohtaista

Uusimmat tapahtumat vame.fi:ssä

Sat, 12/09/2017 - 13:27

Perinteinen Partiopamaus järjestetään sunnuntaina 22. huhtikuuta 2018 Martinlaakson Kivimäessä Partiomajan maastossa. Partiopamaus on lippukunnan ja vanhempien yhteinen ponnistus ja taidonnäyte, jolla kerätään rahaa VaMen toiminnan pyörittämiseen ja tarjotaan samalla partiomaista ohjelmaa koko perheelle Kivimäessä.

Lisätietoja Partiopamauksesta sekä uusin mediakortti löytyy täältä!

Tue, 12/05/2017 - 12:11

Vantaan Metsänkävijöiden joulujuhla järjestetään maanantaina 11.12.2017 Martinlaakson koululla.

Partiokausi lähenee loppuaan, tontut kurkkivat ikkunoista ja on tullut aika perinteikkään VaMen joulujuhlan!

Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vamelaiset sekä heidän vanhempansa. Joulujuhla järjestetään perinteiseen tapaan Martinlaakson koululla (Martinlaaksonpolku 9) maanantaina 11. joulukuuta.

Kahvitilaisuus koulun ruokalassa alkaa kello 17:00 ja varsinainen juhla auditoriossa kello 18:00.

Juhlan kahvitus järjestetään tuttuun tapaan vanhempien avustuksella ja olemme kiitollisia kaikille kotileipureille, jos pystytte auttamaan meitä tarjoilujen järjestämisessä! Tilaisuudessa juhlijoille maistuvat monenlaiset leivonnaiset ja myös erityisruokavalioihin sopivat (erityisesti gluteeniton/laktoositon) tarjottavat ovat toivottuja. Mikäli pystytte tuomaan leivonnaisia kahvitilaisuutta varten, ilmoitattehan tuomisenne ja arvion määrästä tapahtuman järjestäjälle Annalle osoitteeseen anna.puhakka3 (a) gmail.com. mahdollisimman pian! Leivonnaisia saa tuoda koululle kello 16:30 alkaen.

Partiolaiset pukeutuvat juhlaan partioasuun eli partiohuiviin ja partiopaitaan (mikäli sellainen löytyy). Uudet partiolaiset antavat juhlassa partiolupauksen.

Partiolainen, olethan paikalla viimeistään kello 17:45 jotta juhla päästään aloittamaan ajallaan!

Lisätietoja joulujuhlasta antavat ikäkausien osastonjohtajat ja omat ryhmänjohtajat!

Thu, 10/12/2017 - 20:57

Partiolaisten adventtikalenteri on varma merkki joulun lähestymisestä - hanki sinäkin omasi ja tue samalla VaMen partiotoimintaa!

MIKÄ PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERI?

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut osa joulun odotusta jo 70 vuoden ajan. Partiotytöt toivat kalenteriperinteen Ruotsista vuonna 1947, minkä jälkeen kalenteri on ilmestynyt vuosittain.

Partiolaisten adventtidventtikalenterin myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurin osa tuotosta jää lippukuntaan. Vantaan Metsänkävijöissä kalenterimyynti on merkittävä osa varainhankintaa, jolla rahoitetaan ja mahdollistetaan partion harrastamista monelle lapselle.

Kalenterin myynti alkaa 15.10.2017 ja jatkuu marraskuun lopulle. Kalenterin hinta vuonna 2017 on 7 euroa, ja sen on kuvittanut Elina Warsta.

MITEN VOIN OSTAA KALENTERIN?

Suoraan partiolaiselta
Vamelaiset tarpojat ja samoajat myyvät kalentereita kokouksissaan lähialueen koteihin, mutta kalenterin voi myös tulla ostamaan ryhmien kokousten aikana lippukunnan toimistolta tai Partiomajalta seuraavina aikoina:

- ti 7.11. klo 18-19.15 Partiomaja (Koivikkorinne 6, mäen päällä) Punaisen lauman kokouksen yhteydessä, kysy kalentereita johtajilta

[myyntiajankohdat täydentyvät koko ajan]

Ostamalla verkkokaupasta
Partiolaisten adventtikalenterin voi myös tilata netistä! Jos haluat tukea VaMen partiotoimintaa kalenteriostollasi, mainitse tilauksen yhteydessä lippukunnaksi Vantaan Metsänkävijät, niin saamme osuuden myynnistä.

MITEN KALENTERIMYYNTI TOIMII VAMESSA?

Sudenpennut
Sudenpennut saavat kalentereita koteihinsa myyntiin huoltajan allekirjoittamaa lappua vastaan (lappu on ladattavissa myös tämän sivun alalaidasta). Kalentereita voi myydä sukulaisille, tuttaville ja esimerkiksi vanhemmat voivat halutessaan viedä kalentereita työpaikoille myytäviksi. Kalentereita on jaossa sudenopentulaumojen partiokokouksissa viikosta 43 alkaen ja myyntilappu toimitetaan huoltajille sähköisesti viikolla 42.

Tarpojat ja samoajat
Tarpojavartiot myyvät kalentereita omissa kokouksissaan tarpoja- ja samoajaosaston luotsin tekemän myyntisuunnitelman mukaan.

Lisätietoja partiolaisten adventtikalenterista ja sen myynnistä löytyy täältä.

Mon, 10/09/2017 - 18:16

Sudenpentulaumoilla ei ole omia viikkokouksia viikolla 41 sudenpentuosaston retki SOR:n takia eikä viikolla 42 syysloman johdosta. Viikkokokoukset jatkuvat taas viikolla 43.

Mon, 10/09/2017 - 18:14

Lauantaina 14.10. osallistumme tapahtumaan ilmoittautuneiden sudenpentujen ja seikkailijoiden kanssa SuSen Loikkaan Vantaan Hakunilassa!

Ellei ryhmän kanssa ole toisin sovittu, kokoontuminen tapahtuu klo 9.30 Hakunilan urheilupuistossa (Luotikuja 2, Vantaa) ja paikalle saavutaan omilla kyydeillä.

SuSen Loikkaan tarvitaan lapselle mukaan seuraavat varusteet:
- säänmukaiset ja lämpimät ulkovaatteet
- hyvät kengät
- reppu omille varusteille
- eväitä (tapahtumassa tehdään yhdessä trangioilla yksi lämmin ruoka, mutta muutoin lapset tarvitsevat omat eväät)
- täytetty vesipullo
- muoviset ruokailuvälineet
- istuinalusta
- lyijykynä
- partiohuivi

SuSen Loikka päättyy lauantaina klo 15, jolloin sudenpennut ja seikkailijat voi hakea Hakunilan urheilupuistosta.

HUOM! Susen Loikkaan osallistuvia lapsia voidaan kuvata ja kuvia käyttää partiojulkaisuissa. Mikäli teillä on tähän liittyen kysymyksiä tai haluatte kieltää valokuvauksen, olettehan yhteydessä ennen tapahtumaa.

KYSYTTÄVÄÄ? Mikäli mieleenne nousee jotain kysymyksiä SuSen Loikasta tai muusta partioon liittyvästä, olkaa vain yhteydessä!

Suvi Viljaranta
sudenpentuosaston johtaja
050 352 9462
suvi.viljaranta (a) gmail.com

Sisältää ajankohtaisia kuulumisia lippukunnan johtajistolta.

Vuoden 2013 toimintakalenteri