Ajankohtaista

Uusimmat tapahtumat vame.fi:ssä

Thu, 10/12/2017 - 20:57

Partiolaisten adventtikalenteri on varma merkki joulun lähestymisestä - hanki sinäkin omasi ja tue samalla VaMen partiotoimintaa!

MIKÄ PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERI?

Partiolaisten adventtikalenteri on ollut osa joulun odotusta jo 70 vuoden ajan. Partiotytöt toivat kalenteriperinteen Ruotsista vuonna 1947, minkä jälkeen kalenteri on ilmestynyt vuosittain.

Partiolaisten adventtidventtikalenterin myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan ja suurin osa tuotosta jää lippukuntaan. Vantaan Metsänkävijöissä kalenterimyynti on merkittävä osa varainhankintaa, jolla rahoitetaan ja mahdollistetaan partion harrastamista monelle lapselle.

Kalenterin myynti alkaa 15.10.2017 ja jatkuu marraskuun lopulle. Kalenterin hinta vuonna 2017 on 7 euroa, ja sen on kuvittanut Elina Warsta.

MITEN VOIN OSTAA KALENTERIN?

Suoraan partiolaiselta
Vamelaiset tarpojat ja samoajat myyvät kalentereita kokouksissaan lähialueen koteihin, mutta kalenterin voi myös tulla ostamaan ryhmien kokousten aikana lippukunnan toimistolta tai Partiomajalta seuraavina aikoina:

- ti 7.11. klo 18-19.15 Partiomaja (Koivikkorinne 6, mäen päällä) Punaisen lauman kokouksen yhteydessä, kysy kalentereita johtajilta

[myyntiajankohdat täydentyvät koko ajan]

Ostamalla verkkokaupasta
Partiolaisten adventtikalenterin voi myös tilata netistä! Jos haluat tukea VaMen partiotoimintaa kalenteriostollasi, mainitse tilauksen yhteydessä lippukunnaksi Vantaan Metsänkävijät, niin saamme osuuden myynnistä.

MITEN KALENTERIMYYNTI TOIMII VAMESSA?

Sudenpennut
Sudenpennut saavat kalentereita koteihinsa myyntiin huoltajan allekirjoittamaa lappua vastaan (lappu on ladattavissa myös tämän sivun alalaidasta). Kalentereita voi myydä sukulaisille, tuttaville ja esimerkiksi vanhemmat voivat halutessaan viedä kalentereita työpaikoille myytäviksi. Kalentereita on jaossa sudenopentulaumojen partiokokouksissa viikosta 43 alkaen ja myyntilappu toimitetaan huoltajille sähköisesti viikolla 42.

Tarpojat ja samoajat
Tarpojavartiot myyvät kalentereita omissa kokouksissaan tarpoja- ja samoajaosaston luotsin tekemän myyntisuunnitelman mukaan.

Lisätietoja partiolaisten adventtikalenterista ja sen myynnistä löytyy täältä.

Mon, 10/09/2017 - 18:16

Sudenpentulaumoilla ei ole omia viikkokouksia viikolla 41 sudenpentuosaston retki SOR:n takia eikä viikolla 42 syysloman johdosta. Viikkokokoukset jatkuvat taas viikolla 43.

Mon, 10/09/2017 - 18:14

Lauantaina 14.10. osallistumme tapahtumaan ilmoittautuneiden sudenpentujen ja seikkailijoiden kanssa SuSen Loikkaan Vantaan Hakunilassa!

Ellei ryhmän kanssa ole toisin sovittu, kokoontuminen tapahtuu klo 9.30 Hakunilan urheilupuistossa (Luotikuja 2, Vantaa) ja paikalle saavutaan omilla kyydeillä.

SuSen Loikkaan tarvitaan lapselle mukaan seuraavat varusteet:
- säänmukaiset ja lämpimät ulkovaatteet
- hyvät kengät
- reppu omille varusteille
- eväitä (tapahtumassa tehdään yhdessä trangioilla yksi lämmin ruoka, mutta muutoin lapset tarvitsevat omat eväät)
- täytetty vesipullo
- muoviset ruokailuvälineet
- istuinalusta
- lyijykynä
- partiohuivi

SuSen Loikka päättyy lauantaina klo 15, jolloin sudenpennut ja seikkailijat voi hakea Hakunilan urheilupuistosta.

HUOM! Susen Loikkaan osallistuvia lapsia voidaan kuvata ja kuvia käyttää partiojulkaisuissa. Mikäli teillä on tähän liittyen kysymyksiä tai haluatte kieltää valokuvauksen, olettehan yhteydessä ennen tapahtumaa.

KYSYTTÄVÄÄ? Mikäli mieleenne nousee jotain kysymyksiä SuSen Loikasta tai muusta partioon liittyvästä, olkaa vain yhteydessä!

Suvi Viljaranta
sudenpentuosaston johtaja
050 352 9462
suvi.viljaranta (a) gmail.com

Fri, 09/08/2017 - 21:28

Taas on aika suunnata Vantaan Metsänkävijöiden perinteiselle Sudenpentuosaston retkelle eli SORille! Samaan aikaan lähimaastoissa myös seikkalijat retkeilevät omalla Seko-retkellään ja tänä vuonna yhteisretki onkin nimeltään SekoSORto XXVIII :)

Sudenpentujen lisäksi tervetulleita mukaan retkitunnelmiin ovat myös sudenpentujen sisarukset ja vanhemmat. Lähtekää siis porukalla mukaan nauttimaan partiotunnelmasta ja huippuseurasta! Seikkailijat retkeilevät ilman vanhempiaan, mutta osallistuvat osaksi Käpälämäen retkihumuun yhdessä sudenpentujen kanssa.

Ilmoittautuminen retkille on käynnissä ja varmistathan oman paikkasi syksyn siisteimmässä tapahtumassa pikapikaa!

Tarkemmat tiedot sudenpennuille ja heidän vanhemmilleen liitteenä olevasta ilmoittautumislapusta. Sudenpentujen viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.9.

Fri, 09/08/2017 - 21:19

VaMen retkeilytukikohta Käpälämäen syystalkoot järjestetään tänä vuonna lauantaina 23.9.

Tule mukaan nauttimaan syyspäivästä hyödyllisissä merkeissä ja huolehtimaan kanssamme siitä, että Käpis pysyy hyvässä retkeilykunnossa!

Ohjelmassa ainakin seuraavia toimenpiteitä:

- Ikkunoiden ja lattioiden pesu
- Kattojen ja räystäskourujen puhdistus
- Kompostien ja tuhkatynnyrien tyhjennys
- Viemäreiden ja salaojien tarkistukset
- Saunan pesu
- Palohälyttimien tarkistus
- Alueelta jätteiden keruu ja kuljetus
- Aurinkosähköjärjestelmän tarkastus
- Päärakennuksen pulttijännitteiden tarkistus
+ varaston järjestely, huoltoa ja säätöä

Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet ja työhanskat. Jos sinulla on tienvarsien raivaamiseen sopiva raivaussaha niin ota sekin mukaan. Lippukunta tarjoaa talkoolaisille ruuat.
Talkoisiin tarvitaan toki myös keittiöhenkilökuntaa, joten jos sinulla on kiinnostusta toimia talkoiden muonitustiimissä niin ilmianna itsesi minulle.

Yhteislähtö tapahtuu Martinlaakson uimahallilta klo 8, ilmoitathan jos autossasi on tilaa muillekin talkoolaisille tai olet itse kyytiä vailla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen talkoisiin:

Antti Korhonen
Käpisvouti
040-5597026
antti_korhonen( a )hotmail.com

Sisältää ajankohtaisia kuulumisia lippukunnan johtajistolta.

Vuoden 2013 toimintakalenteri